Om Kanotkungen

Tack för att Du hittat hit till mig och för att Du är nyfiken på att komma ut i naturen och paddla! Johan Herlitz heter jag som driver Kanotkungen. 2017 tog jag över verksamheten som etablerades redan 1975 av Christer Andersson.

Som ung tävlade jag i enmanskajak och mitt första sommarjobb var att hyra ut kanadensare i Katrineholm. Ett jobb som jag efter flera år i skogsindustrin återvände till. Själv hinner jag inte paddla så mycket just nu, men att få lyssna till mina kunders upplevelser och äventyr kompenserar det med råge. Det finns nästan inget jag älskar mer än att få vara i naturen och jag hoppas kunna inspirera och dela med mig av mina erfarenheter till Dig och alla de som vill få en härlig naturupplevelse i vackra sörmland!

Välkommen!

Med bästa hälsningar,
Johan Herlitz

Kanotkungen Aktiebolag
Organisationsnummer: 556474-5791

Läs mer om hur vi hanterar din personuppgifter och våra hyresvillkor här

 

 

Läs några av våra kunders berättelser

Björn Henriksson

Rated 5,0 out of 5

Vi och vår barn (9-10 år) fick precis vad vi var ute efter. Vi planerade endast en övernattning men med hjälp av bra personal och de fina miljöerna fick vi idylliska naturupplevelser på ett lättillgängligt vis.

Tumba Gymnasium

Rated 5,0 out of 5

Vi på Tumba Gymnasium har jobbat med Kanotkungen och Johan i många år och vi kommer alltid tillbaka med nya bokningar. Johan och hans kollegor som vart med oss på våra friluftsdagar i många år nu har vart helt grymma. Många elever paddlar för första gången och under de timmer vi är ute på vattnet med varje klass får de en helhetsupplevelse om att vara ute på tur med proffsiga guider. Allt känns väldigt tryggt och gemytligt och Johan och co är bra förebilder för våra ibland bångstyriga elever. Man förmedlar kunskap om paddling, säkerhet och skapar trygghet i grupperna. Man låter alla prova på i sin egen takt, men man lyckas nästan alltid få med alla på en tur där det mesta av undervisningen sker ute på vattnet och där man är skickliga på att hålla ihop grupperna och skapar fina minnen om kanotpaddling och friluftsliv som eleverna brukar prata om länge efter. Precis det vi är ute efter hälsar Anton Idrottslärare Tumba

Anna A Anthony

Rated 5,0 out of 5

Glada, trevliga och kunniga personer som instruerade och hjälpte till vid mottagandet och avfärd. Vi fick en fantastisk dag på Marvikarna.

Gustaf Rääf Lundgren

Rated 5,0 out of 5

Superbra! Fin genomgång av historiken av området man paddlar i och många bra skratt och tips innan vi begav oss ut på vattnet. 10/10 – 3:e gången vi är här 🙂

Malcom Årsta scoutkår Förening

Rated 5,0 out of 5

Efter en magisk helg i kanot, i sörmländska vatten, kan vi bara konstatera att vi är sjukt nöjda med vår upplevelse – som vanligt! Varken första eller sista gången vi paddlar med Kanotkungen! Ett litet extra tack till den trevliga och flexibla personalen som hjälpte oss göra paddlingen ännu bättre!

Johan Herlitz 2